8 dagen Wandel- en Langlaufvakantie Fulpmes

Vanaf:

Fulpmes Stubaital (937 - 3210 m)

Fulpmes ligt op 937 meter hoogte en is een van de zonnigste plaatsen in het Stubaital. Dankzij de beschutte ligging tussen de hoge bergen is het een vrij sneeuwzeker gebied. Deze leuke wintersportplaats vormt een prima uitgangspunt voor wandelaars, langlaufers en skiërs. Vanuit het hotel kunt u direct op pad om te genieten van de diverse sneeuwgeruimde wandelpaden en ruim 60 km langlaufloipes in het Stubaital. Ook laten we u kennis maken met de mooiste plekken in Tirol.

Skien? Het Schlick 2000 skigebied dat boven het dorp ligt is na de Stubaier Gletscher het grootste skigebied van het Stubaital. Dankzij de beschutte ligging tussen de hoge bergen is het een vrij sneeuwzeker gebied. Beide gebieden zijn met de skibus vanuit Fulpmes gemakkelijk bereikbaar.

Fulpmes ligt op slechts 30 km vanaf de luchthaven van Innsbruck waardoor deze bestemming ook heel geschikt is om per vliegtuig te bereiken.

Begeleiding

3 februari Ellis Groenendijk (wandel- en langlaufbegeleiding)

Fitál staat voor een actieve wintervakantie, vul bij reservering in aan welke activiteit(en) u wilt deelnemen tijdens uw vakantie (per persoon invullen).


Googlemaps wordt geladen